Har du också undrat varför ditt bakade bröd inte alls blir lika luftigt och lättskuret som det du köper på affären, utan många gånger liknar mest en kompakt tegelsten? Ja, kanske är det bara jag som får så kompakta bröd, men nu avslöjas det i en artikel i Aftonbladet hur bagerierna gör för att få dem så fina.
Är det inte också så att känner man för att baka så blir det oftast lyckat resultat, men om man istället gär det fastän man inte har lust, så kan du ge dig sjutton på att bröden inte blir lyckade. Detta kan du också läsa i artikeln om att Brödtillverkarna tagit fasta på.
Välkommen till vår officiella blogg för www.kotteshoppen.se
tisdag 10 mars 2009
Hemligheten om vårt dagliga Bröd.
Etiketter:
affären,
aftonbladet,
artikel,
bröd,
brödtillverkarna,
dagliga,
hemligheten,
tegelsten
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar